• McELROY

    Tracstar

OP ZICHZELF STAANDE 
DIESELMOTOR

VERBETERDE PRODUCTIVITEIT

Alle TracStar-fusiemachines worden aangedreven door autonome, vloeistofgekoelde of turbodieselmotoren. De motor van elke machine heeft de brandstoftank en de operationele capaciteit om een volledige dag werk uit te voeren, waardoor het brandstofverbruik op de werkplek wordt verlaagd. Het nieuwste en grootste model van McElroy, de TracStar 1200, is uitgerust met een geavanceerde emissiecontrolemotor die voldoet aan de nieuwste Tier 4-normen van de EPA, waardoor er geen dieseluitlaatvloeistof (DEF) meer nodig is.

SPIEGELLASMACHINE GREPPEL KLAAR

VERWIJDERBAAR ONDERSTEL VOOR TOEGANG IN KRAPPE RUIMTES

Professioneel spiegellassen. De TracStars spiegellasmachines bevatten een verwisselbare 4-kaakwagen, die gemakkelijk kan worden verwijderd voor nauwe, in-ditch fusie. Voor krappe installaties kunnen de buitenste vaste kaak en skid van de slede worden verwijderd en deze ombouwen tot een 3-kaakslede voor een nog compactere fusie-eenheid.

VOERTUIG GEMONTEERD

PAKT HET STERKSTE TERREIN AAN

De robuuste, dubbele rubberen rupsbanden van de TracStar brengen het beste in alle terreinmobiliteit naar werklocaties. Ze kunnen gemakkelijk door modder, losse grond, sneeuw en hellingen tot 30% reizen. Het rupsbandsysteem heeft een draaicirkel van nul graden en verdeelt het gewicht gelijkmatig, zodat het niet wegzakt in de zachte grond.

De sporen minimaliseren de schade aan beton- en asfaltoppervlakken, wat een pluspunt is op openbare en particuliere eigendommen. Kranen worden geëlimineerd omdat de TracStars rechtstreeks van en naar de werkplek kunnen worden gereden vanaf de opritten van een trailer. McElroy maakt het gemakkelijk om de spanning op de rupsbanden aan te passen wanneer dat nodig is en de rupsbandcomponenten zelf zijn vervangbaar.

ON-BOARD GENERATOR

GEEN EXTERNE STROOMBRON NODIG

Door een ingebouwde generator op te nemen, heeft de TracStar alles wat hij nodig heeft met de mogelijkheid om zijn eigen elektriciteit en hydraulische energie op te wekken. Dit biedt de operator gemak, omdat hij geen aparte generator hoeft te vervoeren.

Voor meer informatie of vragen? Klik hier